Wie ben ik

LYLL wordt geleid door Lilian Hettinga-de Laat.

Mijn enthousiasme voor de bioresonantietherapie is ontstaan doordat ik naar aanleiding van een ernstig skiongeval (hersenkneuzing/whiplash) en in het reguliere medische circuit niet de gewenste resultaten behaalde, uiteindelijk in aanraking kwam met bioresonantietherapie en de complementaire geneeswijzen. 
In tegenstelling tot alle voorgaande behandelingen, bleken deze methodes bij mij wél aan te slaan.
Het resultaat was zo bijzonder goed dat hierdoor mijn interesse ontstond voor de bioresonantietherapie en complementaire geneeswijzen en ik na vele jaren werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven, besloot om in 2007 in deze richting te gaan studeren.

Ik heb mijn opleiding tot Gezondheidstherapeut gevolgd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg in Antwerpen. Daarnaast volgde ik diverse opleidingen tot Bioresonantietherapeut bij Twillmed, de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunologie) bij Natura Foundation en Orthomoleculair Gewichtsconsulent bij Ortho Linea. Om mijn kennis zo breed mogelijk en actueel te houden, volg ik regelmatig bijscholingen en seminars.

 
Door mijn eigen ervaringen kan ik mijzelf goed verplaatsen in de problematiek van mijn patiënten om zo samen met hen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Mijn aanpak is persoonlijk, gedreven en inlevend.